Op zoek naar jezelf

corinefraikin corinefraikin
3 mrt 2022

De verborgen geschiedenis van ons van Jessi Kirby. ⭐️⭐️⭐️⭐️ Deze mooie young adult leest vlot en de schrijfster weet de spanning goed op te bouwen en vast te houden. Olivia (Liv) ontwaakt na acht dagen uit een coma. De coma was het gevolg van een ernstig auto-ongeluk. Olivia voelt zich niet zichzelf en is dingen vergeten. Ze wijt dat aan het feit dat ze acht dagen heeft geslapen, maar ze blijkt veel meer herinneringen kwijt te zijn. Ongeveer vier jaar van haar leven! Ze kent haar eigen vriendje niet, weet niet meer dat ze vegetariër is en verbaast zich over het feit dat haar vriendin haar vriendin niet meer is. De mensen om haar heen proberen haar te vertellen hoe ze was, maar wil ze wel zo zijn? De enige bij wie ze iets voelt is Walker. Hij heeft haar gered. Komt het daardoor? Of is er meer aan de hand? Lijkt het zo of probeert Walker haar te ontlopen? Zoveel vragen over wie ze is en wie ze moet zijn. Dat werkt uiteindelijk frustrerend en zorgt voor machteloosheid. Zal Liv ooit haar geheugen weer terug krijgen?

Meer recensies van corinefraikin