Gestrand leest lekker weg!

Cujo 07 november 2022
Als je een boek over de intriges van een realityprogramma verwacht zal dit boek je tegenvallen. Maar als je benieuwd bent wat er met een met een jonge vrouw gebeurt die steeds verder van zichzelf en de anderen vervreemd op dan word
je beloond. Een voorzichtige opbouw naar een spannende climax. Ik had er wel een korter nachtje voor over om te ontdekken hoe het afliep.

De hoofdpersoon is ondanks, of misschien juist dankzij, haar problematiek sympathiek. De andere personages zijn meer figuranten in haar verhaal. Meer inzicht in de andere personages had het verhaal meer spanning en emotie kunnen geven. Dan had het een soort Lord of the flies kunnen zijn.

Meer recensies van Cujo