Een heerlijk vervolg
Onlangs las ik het eerste deel in deze serie, Niet volgens plan, die ik heel leuk vond. Toen Yvonne mij benaderde of ik het tweede deel wilde lezen en recenseren kon ik daar natuurlijk geen nee op zeggen!
Wat een heerlijk vervolg! Niet te redden leest razendsnel en wist me direct te pakken. We kennen Mira al van het eerste deel en ik vond het heel leuk om meer over haar te lezen. In het eerste deel vond ik haar vooral een beetje oppervlakkig maar wat groeit ze hier uit tot een fijn personage! De humor, de levendige schrijfstijl en de fijne chemie tussen de personages maken dit boek nóg leuker dan deel één. Echt genieten van begin tot eind 4