heerlijk
Vandaag is het mijn beurt in de blogtour van Bossed around! De New York Finest serie van Danielle Carson is een van mijn favoriete series van vorig jaar en ik stond echt te popelen om dit boek te mogen lezen!
Danielle Carson weet je gelijk in het boek te trekken wat het moeilijk maakt om het weg te leggen. Toen ik aan het eerste hoofdstuk was begonnen wist ik dat het boek vandaag nog uit moest. Het leest zo ontzettend vlot weg en je waant je echt helemaal in de heerlijke setting van dit boek! Je leest het boek vanuit Cassie en Bryce wat het gelijk een diepere laag geeft. Beide personages leer je kennen en ik genoot even veel van de hoofdstukken vanuit Cassie als vanuit Bryce. De chemie tussen de twee is voelbaar en wat heb ik hiervan genoten! Zo verslavend. Samen met de goede dosis spice is dit echt heerlijk. Ik wil meer lezen over Cassie en Bryce (of een deel over Liv?)