Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 30 4 21 3 5 2 1 1 0

Met voorbedachten rade

57

Rank 1653 Gelezen 65 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 50 Favoriet 4 Recensies 15
Feelgood Lijsten 1   Topics 0

Hij is de bekendste playboy van New York. Zij heeft hem nodig.
 
In Manhattans Upper East Side houden de mannen en vrouwen van de NYPD de stad veilig. Zij zijn het beste dat New York te bieden heeft. New York’s Finest is een driedelige steamy romance-serie vol knappe mannen en eigenwijze vrouwen, met een vleugje misdaad en spannende sexy times. Met voorbedachten rade is het tweede deel.
 
Rechercheur Allison Greene is een vrouw met een missie. Ze wil een taskforce opzetten tegen drugsgeweld, zodat niemand hoeft mee te maken wat zij als jong meisje moest doorstaan. Om die taskforce van de grond te krijgen heeft ze alleen wel hulp nodig van Damien Richman: een verdraaid irritante, arrogante én aantrekkelijke advocaat.
 
Damien heeft jarenlang genoten van zijn playboystatus, maar nu zijn positie bij het advocatenkantoor in gevaar komt, staat dat imago hem in de weg. Zijn voorstel? Een schijnhuwelijk. Hij helpt Allison met de taskforce als zij zich voordoet als zijn vrouw. Haar regel? Ze houden het puur zakelijk. Maar regels zijn er om te breken…
 
Danielle Carson is gek op romance. Haar verhalen op wattpad trokken duizenden lezers en ze is tweevoudig Wattys winnaar in de categorie romance. Haar serie New York’s Finest is perfect voor fans van Elle Kennedy, Meghan Quinn en Vi Keeland.

+


Genre
Feelgood
Literaire roman, novelle
Serie
New York's Finest (2)
Uitgeverij
Harpercollins
Eerste editie
29 november 2022
Laatste editie
29 november 2022
ISBN
9789402766646


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Danielle Carson
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (15)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Met voorbedachten rade

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken