Een echte fantasy

D. Steeg 23 augustus 2025
Rhodinya - Seeking balance is het eerste boek in de Rhodinya-serie van R.G. Nabwiltik. Eerlijk gezegd trokken zowel de cover als de synopsis niet meteen mijn aandacht, maar ik was wel nieuwsgierig naar het verhaal. Wat brengt dit boek? En zal de verhaallijn veelbelovender zijn dan de synopsis doet vermoeden?

Ik wist niet echt wat ik kon verwachten toen ik in dit verhaal dook. De synopsis deed me op de een of andere manier denken dat het een beetje een fantasy-poëtisch boek zou zijn, maar dat is dit boek absoluut niet. Ik zou zeggen dat Rhodinya - Seeking balance een echte fantasy is.

Lees mijn volledige recensie op mijn blog Boekensteeg

Meer recensies van D. Steeg