Meer van verwacht
Om eerlijk te zijn had ik meer spanning verwacht van een verhaal dat word omschreven als horror. Het merendeel van de verhaallijn draait om het allerdaagse leven van Patricia, zoals de boekenclub, de vreemde overbuurman en de zorg voor haar schoonmoeder. Ik zou het genre van dit boek dan ook eerder omschrijven als drama en snap volledig dat de filmrechten voor dit boek verkocht zijn.
Ik had stiekem iets meer fantasie aspecten rondom het jagen en verslaan van vampieren verwacht, zoals de titel doet vermoeden. Desondanks is de verhaallijn zeker niet slecht. Ja, het boek kan wellicht een verkeerde verwachting geven op basis van genre en titel, maar het verhaal is alsnog vermakelijk om te lezen.
Lees nu mijn volledige recensie op mijn blog Boekensteeg
Lees nu mijn volledige recensie op mijn blog Boekensteeg