Fantastisch verhaal, zit knap in elkaar

daisyelings 15 januari 2025
Wat heb ik genoten van het boek 'Moskou in Parijs' van Hanneke Simons! Even terug in een compleet andere wereld, in een ander land en in een andere tijd. Ik moest even inkomen, ook omdat het verhaal zich eind 19e/ begin 20e eeuw afspeelt. Gaandeweg viel alles steeds meer op zijn plek en ik wilde dan ook graag verder lezen en weten wie welke bijnaam had en het verhaal ontrafelen. Mooi hoe op het einde alles samenkomt en een verrassend einde, met kort daarvoor ook nog hele leuke verrassende plottwisten. Knap gedaan zeg! Leuk dat vanuit het perspectief Anna de jij-vorm wordt gebruikt, heel origineel. Wat ik echt briljant vind, is voorin het boek De vertelling en daarna De gebeurtenis. Fantastisch bedacht en in geheel eigen stijl geschreven. Het verhaal zit knap in elkaar. Ik raad het boek dan ook zeker aan. Chapeau!

Meer recensies van daisyelings