Een spannende roman met meerdere polot twists.

Danielle 11 september 2023
Voor de boekenclub van Harper Collins hebben we de opportunist van Elyse Friedman gelezen.
Ik vond het lastig om een samenvatting van het boek te schrijven omdat ik geen spoilers wil geven.

Het boek gaat over Alana Shropshire, Alana heeft een dochter met spierdystrofie die 24 uur per dag hulp nodig heeft. Ze werkt in een noodopvang voor vrouwen die te maken hebben hebben met huiselijk geweld. Alana komt uit een rijke, machtige familie maar heeft al jaren geen contact meer met haar familie.
Ze wordt gebeld door haar broers en nadat ze niet opneemt komt 1 van haar broers naar haar huis.
Hij vraagt of Alana naar huis kan komen omdat hun vader zich heeft verloofd met zijn 40 jaar jongere verpleegster die voor hem zorgt na een herseninfarct.
De broers zijn bang dat de verpleegster (Kelly) achter het familiebedrijf aan zit.
De broers bieden Alana 1 miljoen en aangezien Alana weinig te besteden heeft gaat ze in op het aanbod en vertrekt naar het huis van haar vader. Hier komt ze terecht in de leugens en het bedrog van haar familie.
Samen proberen ze Kelly ervan te overtuigen om te vertrekken.

Alana komt erachter wat er jaren geleden precies met haar zus is gebeurd en 1 van haar broers raakt vermist.

Het boek is lekker vlot geschreven en leest lekker weg.
Het was een heerlijk boek om te lezen met een spannende en verrassende verhaallijn en een nog verrassender eind.
Vooral Alana vond ik een erg verrassend karakter.
Kortom, ik heb erg genoten van dit boek.

Meer recensies van Danielle