weer een top boek van Gillian king

DebbieC22 20 juni 2024
Wauww, dat Gillian king goede boeken kan schrijven dat wist ik zeker al van haar feelgood boeken want deze heb ik allemaal gelezen. Maar dat ze ook thriller kan schrijven daar was ik niet van op de hoogte.

Omdat ik in een reading slump zat en er niet uit kwam wilde ik vandaag iets lezen waardoor ik weer veel zin krijg in het lezen van boeken. Nu zag ik op Instagram voorbij komen dat de nieuwe novelle van Gillian king was uitgekomen en laat die nu eens toevallig al op kobo plus staan.
Het boek was eigenlijk veel te kort want ik hoopte steeds op meer. Maar het was de perfecte thriller om te lezen en me uit de reading slump te halen.
Het had op de ereader ongeveer 70 pagina’s wat ideaal was want ik had het binnen 1 avond uit.

Als eerste zal ik even toelichten wat er
Op de achterkant van het boek beschreven staat:
et is vier jaar geleden dat Nora’s tweelingzus spoorloos verdween. Net als elk jaar gaat Nora naar de plek in het bos waar Emma’s fiets werd aangetroffen. Maar dit jaar is ze niet alleen. In de verte staat een man naar haar te kijken en Nora heeft er direct een slecht gevoel bij. De volgende dag ontvangt ze een briefje. De man weet wat er met haar zus gebeurd is en vraagt Nora om hem te ontmoeten. Maar is het wel verstandig om met hem af te spreken? Wat als haar hetzelfde lot als haar zus te wachten staat?

Het begin van dit boek begint meteen goed met een spannend opening waardoor ik niet meer kon stoppen met lezen.
Het boek is na 2 hoofdstukken al spannend en je bent heel nieuwsgierig na wat er steeds gaat gebeuren. Hierdoor raasde ik zo door de pagina’s heen en vond ik het jammer dat het al zo snel uit was. Het einde hoopte ik al steeds op en ik hoop ook stiekem dat Gillian met nog meer thriller gaat komen want dit boek was gewoon weer top!!

Dus wil je een korte thriller lezen waar je niet van kan stoppen, en is dit zeker een aanrader!

Meer recensies van DebbieC22