Formule 1 romance

Deboekenhoekvansarah 03 november 2025
Amaai wat een boek. Ik moest in het begin heel hard wennen aan Noah (mannelijke hoofdpersonage). Ik voelde al heel snel dat het niet mijn type man is. Maar naar mate het boek vorderde kreeg ik meer en meer sympathie voor hem. De ouderlijke relaties die hij heeft. Dat hij zo aan zichzelf wilt werken voor een meid? Man dat was prachtig om te lezen! Fijn om ook eens een gevoelige kant van de man naar boven te laten komen in een boek. Daarnaast voelde ik wel met Maya (vrouwelijke hoofdpersonage) een klik. Het enige dat ik wat miste was dat zo een beetje pit in haar karakter miste. Maar ook dit groeide! Fijn om te lezen dat ze wel haar eigen weg wou afleggen en niet dat van haar broer. Leuke roman met de nodige spice.

Meer recensies van Deboekenhoekvansarah

Eén wens. Twee levens. Een onvergetelijke vriendschap. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Een hilarische en spannende donkere romcom met een bloederig randje.

In Broers laat Carolijn Visser via haar familieverhaal zien hoe kunstenaars de behoudende naoorlogse sfeer doorbraken. Lees hier over het Mezza Boek van de Maand.