Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Tussen de regels
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 12 4 12 3 2 2 0 1 0

Tussen de regels

26

Rank 77 Gelezen 28 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 68 Favoriet 0 Recensies 5
Feelgood Lijsten 1   Topics 0

De internationale megabestseller, bekend van Tiktok!

Rowan Kane is de CEO van Dreamland, dus hij is elke dag bezig om sprookjes tot leven te brengen. Een groot attractiepark, mediabedrijven, meerdere hotels… Alles waar hij nu leiding aan geeft kan zijn eigendom worden, als hij bewijst dat hij de geschikte persoon is om het miljardenbedrijf klaar te maken voor de toekomst.

Zahra Gulian werkt al een tijdje bij Dreamland, en heeft veel creative ideeën over wat er aan het park verbeterd zou kunnen worden. Op een avond schrijft ze in beschonken staat een analyse over waarom één van de duurste attracties van Dreamland een mislukking is, met een voorstel erbij voor wat beter zou kunnen.

Zahra verwacht dat Rowan haar zal ontslaan vanwege haar brutale mail, maar tegen alle verwachtingen in biedt hij haar een toffe nieuwe baan aan. Rowan blijkt een nog lastigere baas dan Zahra al had gedacht. Hij is bot, veeleisend, en gewend om altijd zijn zin te krijgen. Zal Zahra hem kunnen laten zien dat er dingen zijn die belangrijker zijn dan geld?

Tussen de regels (Engelse titel The Fine Print) is het eerste deel van Lauren Ashers superpopulaire serie in de wereld van attractiepark Dreamland. Het vervolg heet Op één voorwaarde (Engelse titel Terms and Conditions).

+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Volt
Eerste editie
16 februari 2023
Laatste editie
16 februari 2023
ISBN
9789021475202 , 9789021475233


Boekinformatie wijzigen


Recensies (5)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Tussen de regels

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.