Eigentijdse, nadenkende aanrader

EleoNora56 EleoNora56
28 mrt 2020

Dit boek leest prettig vooral door het eigentijdse en vlot woordgebruik. Merlijn Twaalfhoven wijkt af van gebaande paden en kijk daarmee verder, veel verder dan we gemiddeld naar dingen kijken. Vooral verkend hij via muzikale onverwachte wendingen en paden om te kijken hoe we geluk in ons zelf kunnen aanboren. Het gaat hier vooral om levenskunst en levenslust, dit te delen op alle mogelijke manieren. Een boek om blij van te worden, het doet je beseffen dat er meer is. Meer dan het op het eerste gezicht lijkt. Het gaat om ontdekken, blootleggen. Daar waar je niet een, twee drie aan denkt. Wat hebben we een enorme power, in een wereld die snel verandert en waar zeker sinds de Corona-crisis computer en internettechnieken een steeds belangrijker en grotere rol spelen. Het is aan ons hoe wij omgaan met een wereld die we duurzamer kunnen krijgen. Met onze eigen fysieke en mentale veerkracht. Het is aan ons om te zien dat het niet gaat om diploma's alleen maar dat het gaat om vooral inzet vanuit het hart. Ik heb het met veel plezier gelezen.

Meer recensies van EleoNora56