Advertentie

In dit verhaal is Femke de hoofdpersoon.

Femke heeft een relatie met Cédric, maar die is alles behalve bevredigend. Haar onvermogen om zich helemaal te geven in een relatie, vormt een grote barrière.
Haar werk speelt zich af in een hotel, waar ze de balie bemand en zorgt voor de gasten.
Op een dag snelt ze een gast te hulp, die zijn lens is kwijtgeraakt. Ze vindt hem en als ze in zijn ogen kijkt, krijgt ze een vreemde gewaarwording, een gevoel, wat ze niet kent.

Vanaf haar tienertijd, waarin ze bij haar oom en tante woont, voelt ze zich alleen. Haar ouders hebben geen tijd voor haar door de camping in Frankrijk.
Haar weg naar de volwassenheid is geplaveid met flirts met diverse mannen en met de veel oudere Jim. Haar relatie met hem heeft vergaande gevolgen.

Wendy weet als geen ander, je meteen in het verhaal te sleuren, een verhaal, wat je bij de keel grijpt en je niet meer loslaat. Het zet je aan het denken. Heel beeldend en in een fijne schrijfstijl, vertelt ze over Femke, die een heel verleden met zich mee torst. Een verleden wat eigenlijk te zwaar is voor haar.
Dit verhaal moest gewoon verteld worden en maakt grote indruk en ontroert.

De impact van misbruik komt ten volle tot uiting in dit verhaal. Maar de liefde, die je vormt en tot bloei brengt, die muren slecht en deuren opent.......is van alles de belangrijkste.

Dit verhaal gaat over verliefdheid, liefde, vertrouwen, misbruik, overgave, ontroering en inzicht.

Quote: Maar de liefde, die je vormt en tot bloei brengt, die muren slecht en deuren opent.......is van alles de belangrijkste.


Reacties op: Kijk om en verwerk, kijk vooruit en...leef!!

99
Omkijken naar morgen - Wendy Brokers
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners