Beetje veel

elsdenboer312 12 mei 2022
De samenvatting van het boek is door de vorige recensies uitgebreid aan bod gekomen. Ik heb het boek gelezen op mijn e reader en dat is misschien de reden waarom ik het boek niet altijd makkelijk kon volgen. Teveel verhaallijnen , teveel hoofdstukjes en niet snel even terug kunnen bladeren., zo raakte ik regelmatig de draad kwijt. Op het einde kwam het toch goed. Het hele verhaal mag dan slim in elkaar zitten: geloofwaardig vond ik het niet.
De schrijfstijl is vlot, wel erg luchtig, terwijl het gaat over serieuze mishandelingen en gruwelijke moorden. Maar ja, dat gebeurt voor de "goede" zaak
De dialogen zijn soms grappig bedoeld maar niet mijn soort humor.
De hoofdpersonen: ze krijgen wel een beschrijving maar blijven toch oppervlakkig.
Ik heb wel eens gelezen dat een boek goed is als je het mist als het uit is. Dat had ik bij dit boek duidelijk niet. Drie sterren.

Meer recensies van elsdenboer312