Een aanrader als je met burnout(klachten) kampt of meer inzicht wil krijgen in burn-out.
Ik heb genoten van dit boek, het was alsof ik het zelf had geschreven of de auteur mijn verhaal had geschreven. Dankjewel voor de (h)erkenning!
Zoveel in dit boek dat het echt een must-read wordt, ook mijn partner heeft het gelezen en vindt het geweldig. Hij zegt: nu begrijp ik jouw beter!
Ook het 2e deel heeft me heel veel gebracht! Zoveel tips en oefeningen om het zelf uit te proberen en aan de slag te gaan, in afwachting van een goede burn-outcoach.
Wat ik ook erg tof vond, was het feit dat ik lid kon worden van een Facebookgroep, waar de auteur dagelijks met informatie en weetjes en raad weet omtrent burn-out. Hoe tof is dat om thuis te komen bij lotgenoten!
Ik hoorde ook dat er binnenkort een luisterversie uit zal komen. Top idee, want met mijn concentratiestoornissen en geheugen als een zeef, is het minder evident om dingen te lezen. Ik moet altijd alles 2x lezen, dat brengt mijn burn-out ook met zich mee. Echter, gelukkig leest dit boek zo vlot, dat ik het op 2 dagen helemaal heb uitgelezen.
Kortom: een aanrader!
Bedankt aan de auteur!