Een boeiende eye-opener

Elsvdg 26 juli 2025
Er bestaat (nog?) geen Nederlandse vertaling van maar voor wie het Engels voldoende beheerst om Engelse boeken te lezen, is dit een echte aanrader! Het is vlot en leuk geschreven en opgedeeld in behapbare hoofdstukken die elk over een ander onderwerp gaan. Je kan er dus ook door bladeren en enkel de hoofdstukken lezen die jou aanspreken. Hoewel ik je aanraad om het geheel te lezen. De teksten zijn doorspekt met boeiende anekdotes, grappige woordenschat en foto’s/tekeningen. Er is ook een uitgebreide bronnenlijst. De schrijfster heeft zich alleszins uitgebreid geïnformeerd voor het schrijven van dit boek.
Ik heb enorm veel bijgeleerd zonder ook maar 1 keer het gevoel te hebben dat ik een zwaar informatief boek aan
het lezen was of aan het studeren was. Tijdens het lezen werd ik ook vaak heen en weer geslingerd tussen verbijstering, verwondering, hilariteit,… .
Ik raadde het boek in ieder geval al aan bij heel wat vrienden en familieleden.

Meer recensies van Elsvdg