herkenbaar

Elsvdg 22 december 2023
Een heel mooi boekje om te lezen als je zelf struggelt met long covid. De herkenning deed me de ene keer (glim)lachen, de andere keer huilen en tijdens het lezen zat ik voortdurend te knikken. Ik had de neiging om passages met fluostift te markeren omdat ze precies overeenkwamen met mijn ervaringen of gedachten. Het leek vaak alsof iemand gewoon mijn leven van de voorbije 3 jaar op papier had gezet.
De afwisseling met de stukjes over de moestuin zijn heel mooi en toepasselijk. De hoofdstukken zijn kort en ook nog eens mooi opgedeeld in alinea’s waardoor het lezen makkelijk verloopt.
Een aanrader dus voor als je zelf long covid hebt. Zeker ook een aanrader voor iedereen die een goede vriend(in) of familielid met long covid heeft. Het geeft je een goed beeld van hoe ons leven eruitziet. En ook om diezelfde reden is het een goed boekje voor hulpverleners die werken met mensen met long covid.
Kortom een aanrader voor iedereen dus.

Meer recensies van Elsvdg