Op honger blijven zitten

emilyt2409 05 juli 2024
Ik had de drie films van Narnia al gezien en ik vond ze heel aantrekkelijk om te zien. Ze zaten vol spanning, avontuur en fantasie. Ik keek dan ook helemaal uit naar het lezen van dit boek.

Jammer genoeg ben ik hier een beetje op mijn honger blijven zitten. Het zat nog altijd vol spanning en fantasie maar de aanloop naar de spanning verliep naar mijn mening moeizaam. Er waren per verhaal telkens 15 of 16 hoofdstukken. Het duurde te lang om naar de spannende delen over te gaan en de spannende delen duurden meestal maar 2 of 3 hoofdstukken.

De laatste twee verhalen werden heel ingewikkeld. Vooral het laatste verhaal vond ik een teleurstelling. Ik snap dat er een moraal in het verhaal zit en die vind ik heel ontroerend en heel pakkend. De aanbreng ervan vond ik minder. Het verhaal ging heel snel. Er was opnieuw weinig echt spannende momenten. Het laatste hoofdstuk vond ik heel moeilijk om te begrijpen.

Samenvattend vond ik het boek wel fantasierijk, maar ik bleef toch op mijn honger zitten qua spannende stukken.

Meer recensies van emilyt2409