Beeldende romantasy
Wind Weaver is een het eerste boek van een romantasy serie wat een hoofdpersonage (half fae) volgt wat in het begin wordt ontvoerd, moet vluchten en ter dood veroordeeld is. Ze blijkt alleen te worden gered door een redder en vindt hier zelf van alles van. Ze vindt haar redder een monster en de rest van het boek volgen we haar in een zoektocht naar een veilige plaats en ontdekking van haar magische vermogens.
Ik heb me oprecht vermaakt met dit boek en vond het leuk om het te lezen. De schrijfster schrijft erg beeldend en je leest in het boek van meerdere karakters echt de tweestrijd mee die ze met zichzelf voeren. Ik kon me soms wel irriteren aan de hoofdpersonage. Ik vond haar wat drammerig en soms wat dom. Daarnaast werd voor mij het enemies to lovers concept van het boek erg uitgemolken en zat er soms een tegenstrijd in. Dat laatste in een voorbeeld dat ze eerst zegt dat ze de man niet haat, maar dat ze hem wel afbeeldt als een vijand.
Al met al vond ik het een leuk boek en zou ik hem aanraden!
Al
Al met al vond ik het een leuk boek en zou ik hem aanraden!
Al