Een mysterieus, sfeervol verhaal in een bijzondere setting

Eva Linden 16 april 2024
Ik ben fan van de boeken en schrijfstijl van Jen, dus dit boek mocht niet ontbreken in mijn collectie.

⁠De tweeling Vasilisa en Morana wonen samen met hun moeder in een dorpje diep in het bos, aan de rand van het Sintelwoud. Op haar zeventiende verjaardag zal Morana worden opgehaald door de koning van het Sintelwoud om met hem te trouwen. Een bijzondere plotwending zorgt ervoor dat alles anders wordt dan de zussen in gedachten hadden...

Ik heb enorm genoten van dit sprookje met een mysterieuze sfeer in een Russische setting. Vooral het begin vond ik geweldig, Jen weet haar lezers altijd helemaal onder te dompelen in de sfeer die zij in gedachten heeft. Het verhaal had van mij nog een stuk langer mogen zijn, want ik zat de hele tijd op het puntje van mijn stoel!

Meer recensies van Eva Linden