Het begin had nog véééél langer mogen zijn :D

Eva Linden 16 april 2024
Wat was ik trots toen dit boek van mijn goede vriendin en collega Inge verscheen! De cover is prachtig en ook het binnenwerk trekt aan. Heel benieuwd naar dit boek!

⁠In Atlantis worden alle meisjes die achttien worden, onderworpen aan een examen, waarbij bepaald wordt welke taak ze moeten gaan uitoefenen in de samenleving. Hoofdpersonage Nimue wordt ingedeeld bij de Flamingo departement, waar ze mannen moet vermaken. Ze besluit te ontsnappen, samen met haar vriendinnen. Al snel sluiten ze zich aan bij de verzetsgroep...

Dit is het eerste boek van Inge dat ik gelezen heb. Ze heeft een zeer aangename schrijfstijl en weet haar settingen en personages zo te beschrijven dat je ze als lezer voor je ziet. Het enige minpuntje dat ik wil vernoemen, is dat het eerste stuk in het boek wat mij betreft, veel langer had mogen zijn. Ik ben erg benieuwd naar 'Wereld van Wanhoop', het vervolg op dit boek!

Meer recensies van Eva Linden