Lezersrecensie
Chocoladebijbel
chocolatier Kees Raat vertellen voor passie over zijn werk met chocolade
Ik vind het boek heel interesse om te weten hoe precies chocolade word gemaakt
en leuk is staat heel veel verschillende recept in boek van dranken bonbons taart koekjes en gerecht waar je eigenlijk geen chocolade bij kan bedenken maar Kees Raat doet het gewoon en ook nog veel leerzaam weetjes w Ik heb dit boek gehad 5-12-2020 en ik had toen al op 2 maart 2021 al twee keer door gelezen.
en vandaar is 23 jan2022 en ik leer nog elk dag van soms staat bij recept ook leuk en leerzaam verhaal
dat ik vaak nog dingen ga op zoek om er meer over te weten te komen tussen ik leer nog elk dag iets van dit boek daarom verdiend dit boek eigenlijk 6 sterren maar omdat 5 sterren kan geef ik tussen 5 sterren
Ik vind het boek heel interesse om te weten hoe precies chocolade word gemaakt
en leuk is staat heel veel verschillende recept in boek van dranken bonbons taart koekjes en gerecht waar je eigenlijk geen chocolade bij kan bedenken maar Kees Raat doet het gewoon en ook nog veel leerzaam weetjes w Ik heb dit boek gehad 5-12-2020 en ik had toen al op 2 maart 2021 al twee keer door gelezen.
en vandaar is 23 jan2022 en ik leer nog elk dag van soms staat bij recept ook leuk en leerzaam verhaal
dat ik vaak nog dingen ga op zoek om er meer over te weten te komen tussen ik leer nog elk dag iets van dit boek daarom verdiend dit boek eigenlijk 6 sterren maar omdat 5 sterren kan geef ik tussen 5 sterren
1
Reageer op deze recensie