Wat een heerlijk debuut!
Bij de cover van 'Verkocht' was ik al verkocht. Wat een ongelooflijk mooi kunstwerkje dat helemaal weergeeft waar het boek om gaat. Sofie is iemand die de kleinste details erin weet te brengen ( oa de sleuteltjes die aan de letter o in de titel hangen).
Het verhaal begint rustig, je krijgt de tijd om het hoofdpersonage te leren kennen en te waarderen. Het is tof dat er niet is gekozen voor een topmodel, maar voor een heerlijke levendige vrouw van vlees en bloed waarmee ik me meteen kon identificeren. In ieder hoofdstuk zijn er prachtzinnen te vinden. Deze auteur kan magische dingen doen met woorden. Hier en daar zit er ook humor in en dat vind ik heel belangrijk in een boek. Ik heb meerdere keren zitten glimlachen.
Het verhaal nam me helemaal mee. Ik was boos, ik was teleurgesteld in die foemp van een Andreas. Toch wist hij opnieuw mijn hart te veroveren en het is duidelijk dat dat bij Nora ook goed lukte. Het is een heerlijk feelgood verhaal met een steamy kantje.
Het is haast niet te geloven dat dit een debuut is. Het taalgebruik en de opbouw van dit boek zouden zomaar van een bekende bestseller kunnen zijn. Ik ben erg onder de indruk en raad iedereen dit boek aan!
De laatste zin van haar achterflap is 'Verkocht is haar eerste, maar ongetwijfeld niet haar laatste roman.' . Awel ik mag het hopen en kijk heel erg uit naar haar volgende schrijfsels!