Pageturner

Ferment 18 oktober 2024
Een wild leven heb ik binnen een paar dagen uitgelezen, voornamelijk omdat de schrijfstijl zo meeslepend is dat je steeds verder wilt lezen. Het verhaal is oprecht en deelt op momenten kwetsbare ervaringen, maar toch voelde het alsof niet alles werd prijsgegeven. De auteur lijkt bewust niet het volledige verhaal te vertellen, alsof hij bepaalde diepgang achterhoudt. Toch is een intrigerende leeservaring. Ondanks dat ik zelf niet dezelfde achtergrond of ervaringen heb als de auteur, vond ik verrassend veel herkenning in de persoonlijke zoektocht naar zingeving en de uitdagingen waar hij mee te maken krijgt. De universele thema's van doorzetten, vallen en weer opstaan spreken ook mij aan. Dit boek geeft op een subtiele manier inzicht in een leven dat soms ver van je af lijkt te staan, maar waarin je toch de spiegel van je eigen worstelingen en groei kunt herkennen.

Meer recensies van Ferment