Recensie Bazig

We volgen het leven van Michael en Bryson. Twee rasechte zakenmensen die hard werken maar ook wel eens van wat ontspanning houden. Met deze intentie ontmoeten ze elkaar dan ook in een bar. Alleen lust, niets anders. Maar 1 keer wordt 2, 3 ...

Beide heren blijken meer met elkaar gemeen te hebben dan de passie en liefde voor geheimzinnigheid. Beiden zijn namelijk ook opzoek naar erkenning en herkenning. De een voor zijn carrière en prestaties, de ander voor zijn persoonlijkheid en durf om zichzelf te zijn.

De auteur wisselt tussen de pov van beide mannen. Hierdoor leer je hen en goed kennen en bouw je al snel een band met hen op.

Hoewel het verhaal een goede dosis spice bevat, laat de auteur ons ook kennis maken met twee 'gewone' mensen. Elk met hun eigen wensen, verlangens, dromen en struggles van het leven.

Zoals ik net zei heeft de auteur met dit verhaal ons vooral laten kennismaken met gewone mensen en hun leven.

Als eerste hebben we Michael Piersen met een e. Een rasechte zakenman die leeft voor zijn carrière. Ondanks dat hij wel de juiste waarden en normen heeft meegekregen kiest hij liever voor een vluggertje dan een vaste relatie.

Vervolgens hebben we Bryson Schroeder. Na 2 jaar te zijn gaan reizen komt hij terug om zijn leven weer op te bouwen. Hij is slim en gedreven door zijn dromen. hij wil zich losrukken van de familie business wat maakt dat hij soms in de clinche ligt met zijn vader.

Ook bij de bijpersonages, en dan zeker degene die het dichtste bij de is de auteur niet afgeweken van het gewone personen gegeven. Daarom voelde elk personage zeer realistisch en kon ik er me een mooi beeld bij hen vormen.

Het leuke aan dit verhaal was de realistische weergaven van alle personages en wat ze meemaakten. Ik weet het, ik heb dit al veel gezegd in de recensie maar het is ook echt het leuke aan het verhaal. Het verhaal leest hierdoor ook zeer snel weg en je zit er meteen in.

Hiervoor wil ik graag mijn complimenten geven aan de auteur :-)

Dit was mijn eerste boek van N. R. Walker en ik heb er zeer van genoten. Ook is mijn interesse naar meer aangewakkerd :-)

Door de leuke schrijfstijl zat ik meteen in het verhaal en de realistische weergave van de personages en wat ze doormaken vond ik zeer fijn lezen. Daarom geef ik dit verhaal een welverdiende 4/5 sterren.

Ik mocht dit verhaal lezen als recensie-exemplaar. Dit heeft geen invloed op deze recensie.

Meer recensies van Flodresselaers2001