Sometimes Life can go in unexpected directions
Dit boek behoort zonder twijfel op mijn lijst van favorieten. Bovendien staat hij bovenaan op mijn lijst van favoriete fantasy-verhalen.
Latoya heeft een prachtige wereld gecreëerd en er een oersterk, letterlijk magisch verhaal aan verbonden. Ik heb er enorm van genoten.
Jammer genoeg zijn er twee kleine minpuntjes dat me ervan weerhouden om deze parel 5 sterren te geven. In het verhaal worden de mannen, en dan in het bijzonder de antagonisten, afgeschilderd als erg vrouwonvriendelijk.
Er gebeuren ook best heftige dingen in, die voor sommige mensen als trigger ervaren kunnen worden. Hierdoor ben ik van mening dat een triggerwarning misschien wel op zijn plaats was geweest. Zodat de lezer niet voor onaangename verassingen komt te staan.
Ondanks deze puntjes heb ik enorm van het boek genoten en geef ik het boek een welverdiende 4,5/5 sterren.