Romantisch
Het verhaal gaat over Angie, Lauren en daarrond een hele familie.
Angie is ongewenst kinderloos en haar man krijgt het moeilijk omdat ze die obsessie blijft behouden om een kind te krijgen. Ze heeft ook al een kindje verloren. Lauren komt in beeld, het is een tiener met een mama die niet naar haar omkijkt, een mama die drinkt en mannen in huis haalt. Uiteindelijk ontmoet Angie Lauren terwijl ze in nood is en helpt haar. Het huwelijk van Angie loopt op de klippen.
In het begin van het boek verveelde het mij en twijfelde ik of ik wel verder wilde lezen, maar na wat doorbijten bleek het toch een heerlijk romantisch boek te zijn. Voor romantische zielen is het een aanrader die ik **** geef.