Speciaal
Nog nooit iets gelezen van Hilde Van Mieghem, maar dit boek heeft mij alleszins overtuigd om nog wel eens iets te lezen van deze auteur/actrice.
We volgen Ariana, Christiane en Mara, 3 sterke vrouwen die hun weg zoeken doorheen hun leven wat niet altijd makkelijk is.
Het boek leest vlot en wordt afwisselend verteld door deze vrouwen. De gemeenschappelijke deler is muziek en doorheen het verhaal dacht ik wel dat er nog meer overeenkomst zou zijn. Het is echter wachten tot de allerlaatste zin.
Hilde Van Mieghem hanteert een mooie taal, schrijft beeldend en het verveelt nooit, soms wel heftig.
Ik kan het wel aanraden.
Ik kan het wel aanraden.