Schitterend
´Aarde´ is het 2de deel van de Elementen-cyclus en ook nu sta ik weer versteld van de schitterende vertelkunst van de auteur.
Twee bekende voetballers staan terecht voor verkrachting maar de vraag is opnieuw: zijn ze wel schuldig?
Een heel goed verhaal tegen de achtergrond van het leven van homo´s in een sterke mannelijke voetbalwereld.
Van bij het begin word je in het verhaal gezogen en het laat je niet meer los. Er komen personages terug uit het 1e deel en die spelen nu een belangrijke rol.
Om het verhaal nog meer kracht te geven, zijn er regelmatig flashbacks wat interessant is om het geheel goed te bevatten.
Onmiddellijk verder met ´Vuur´!
Onmiddellijk verder met ´Vuur´!