Een verhaal met veel gezichten
⭐️⭐️⭐️
Ik was heel blij dit boek te mogen lezen en beoordelen voor de Libelle leesclub.
Een vrouw komt op het politiebureau de verdwijning van haar zus Christine aangeven. Maar Christine blijkt gewoon thuis te zijn. De volgende dag wordt ze opnieuw als vermist opgegeven. Niet veel later wordt haar lichaam teruggevonden in de Ardennen.
Het is de eerste keer dat ik een Aspe lees door Jonas Boets en hij moet zeker niet onderdoen voor de originele Pieter Aspe.
Dit boek leest als een trein, met vlot geschreven hoofdstukken. Redelijk snel denk je de dader te hebben ontmaskerd. Toch brengt het einde van dit boek een grote verassing. De spanning gaat gedurende dit boek nooit weg.
Ik heb alvast genoten van deze spannende thriller en ik ben benieuwd naar meer van Jonas Boets!