Smith. Doe maar gewoon
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 1 3 2 2 1 1 1

Smith. Doe maar gewoon

9

Gelezen 8 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 9 Favoriet 0 Recensies 4
Thrillers & Spanning Spots 2   Topics 0
SAM SMITH IS BACK! Ook in zijn volwassen leven is er nog voldoende spanning en avontuur. Maar er komen helaas ook uitpuilende vuilnisbakken, akkefietjes met zijn vriendin en dure energiefacturen bij.
Wanneer Sam Smith door MI6 in Londen voor een ogenschijnlijk eenvoudige opdracht wordt uitgestuurd, loopt het mis. Het komt tot een confrontatie met een collega en wanneer die achteraf dood wordt teruggevonden, wijst iedereen Sam aan als de schuldige. Hij besluit de dienst te verlaten en naar Antwerpen te verhuizen. Sam heeft het moeilijk om te wennen aan zijn nieuwe leven. Want hoe doe je dat eigenlijk, op eigen benen staan? Hoe ga je als ex-spion om met de onbenulligheden van het volwassen bestaan? Hij vult zijn lege dagen met rotbaantjes en gamen bij de buurman. Net wanneer hij zijn leven op de rails lijkt te hebben en hij de mooie Naomi leert kennen, loopt het opnieuw mis. Sam moet voor de tweede keer op zoek naar de waarheid.
Thriller vol humor, waarin Jonas Boets op zoek gaat naar een moderne manier om lezen te benaderen. Een dosis pure ontspanning.
 
+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Manteau
Eerste editie
01 juni 2021
Laatste editie
22 juni 2021
ISBN
9789022337875


Boekinformatie wijzigen


Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Smith. Doe maar gewoon

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken