Nog leuker dan Geestverschijningen
Dit boek was nieuw binnengekomen van Hilda bij de bieb. Ik had recent geestverschijningen gelezen. Die was al geweldig!
In dit boek speelt Isabella de hoofdrol. Dit is de oma van Merthe. Het verhaal speelt zich af in Spanje. En zoals je gewend bent van Hilda, gaat het over het paranormale. Denk idd aan geesten.
Isabella heeft ook een gave. Ze ziet geesten. Er gebeurt het één en ander waardoor mensen haar als een slecht persoon zien. Vanuit de ene ramp wordt je meegenomen naar een rustiger stuk. Om vervolgens weer in spanning te belanden als ze gekke geluiden horen ergens.
Dit boek leest ook weer zó lekker weg! Ik baal dat ik nu moet wachten tot deel 2 uit gaat komen. Als je van paranormaal houdt, dan is dit zeker een aanrader! De volgende van Hilda gaat Verschijningen worden. Ik kijk daar al heel erg naar uit!