Mooi Dagboek
Toen ik het boek uitpakte was ik niet meteen enthousiast; de rozige kleur met gouden letters spreekt mij totaal niet aan. Het komt op mij saai over en daardoor zou ik het boek in de boekwinkel er niet zo snel uitpikken denk ik. Maar je koopt een boek niet voor de buitenkant, maar voor de inhoud dus….
Het boek is overzichtelijk ingedeeld. De dagstukjes zijn van een goede lengte. En de inhoud van de stukjes is helder geschreven. Ook de bijpassende bijbelgedeeltes zijn heel goed gekozen bij de inhoud van de stukjes.
Voor mij persoonlijk voegen de boekpassages uit het boek Bevrijdende Liefde niet veel toe. Ik vind het eigenlijk alleen maar verwarrend, omdat ik alleen maar een los fragmentje lees en dat niet kan plaatsen. Dan ben ik daar langer over aan het nadenken dan nodig is. Ze dienen denk ik alleen als illustratie bij de inhoud van de dagstukjes.
Het boek is prettig om te lezen, de inhoud is heel helder en doordrongen van Gods liefde voor jou. Het leest vlot weg en is goed te begrijpen.
Omdat het een dagboek is, had ik het fijn gevonden als een lintje in bevestigd was, zodat je goed kunt zien waar je gebleven bent.
Jammer vind ik dat niet alle aangehaalde Bijbelteksten vetgedrukt en in een kadertje staan. Dat kostte mij dan weer wat extra zoekwerk.
Maar al met al een prachtig dagboek om 40 dagen op weg te gaan met God en Zijn onvoorwaardelijke liefde voor ons te leren kennen en te aanvaarden!