Mysterieus & paranormaal met een vleugje horror

HeilkedeWaard 31 december 2025
Mijn eerste bovennatuurlijke thriller. Veel spanningen en een vanaf de achterflap een veelbelovend boek. Het boek gaat over twee vrouwen met hun eigen gave. Je volgt Grace en Calista en hun ongemakkelijkheden rondom hun gave. Het boek is opgebouwd met voorgeschiedenis over Calista en leert over Grace haar leven. Begin van het boek moest ik echt even doorheen. Het kwam voor mij wat traag op gang en snapte ik het aandeel van Grace nog niet helemaal in het boek. Calista’s verhaallijn boeide mij meer en ik wilde graag meer over haar weten. Ook haar broer vond ik een goed aandeel in het boek – en miste dit aandeel dan weer aan het einde van het boek. Eenmaal halverwege het boek, hield het boek mij in zijn grip en kon ik het boek niet meer wegleggen. Het einde is een combinatie van paranormaal, gruwelijk en overleving. Het einde gaf de doorslag om het boek vier sterren te geven. Het einde was zo onverwacht, dat ik nog steeds wat onderste boven van ben. Als er een vervolg komt, zou ik deze heel graag willen lezen – want.. wow! Wat een afsluiter! Echt een aanrader voor iedereen die open staat voor paranormaal, maar nog niet toe is aan een overload. Een heerlijk verhaal en goed geschreven met een eigen schrijfstijl die het Vlaams fijn belicht.

Meer recensies van HeilkedeWaard