Als ik jou was...
Heel knap hoe Lynn ook hier weer een boeiend verhaal in elkaar heeft weten te zetten, waarin het tot het einde toe een verassing blijft hoe het af zal lopen. Ik hou van haar warme schrijfstijl.
In ‘Als ik jou was’ vertelt zij het verhaal van de vriendinnen Eve en Audrey.
Het is 1940 en hun vriendschap wordt getypeerd door een enorm klasseverschil. De Tweede Wereldoorlog zet alles op z’n kop en een heftige tijd vol verliezen, liefde en dromen breekt aan. Na de oorlog besluiten ze beiden hun eigen weg te gaan en komen ze ineens lijnrecht tegenover elkaar te staan. Is hun vriendschap daartegen bestand?
De personages zijn levensecht en de struggles met het geloof, in deze barre tijden, herkenbaar.
De historische feiten en de mooie levenslessen maken het boek het lezen zéker waard.
In ‘Als ik jou was’ vertelt zij het verhaal van de vriendinnen Eve en Audrey.