Afschuwelijke schrijfstijl.

ImaA 05 juli 2025
Zovéél gehoord over dit boek maw: je moest het gelezen hebben.

Ik sloeg me na enkele bladzijden reeds tegen mijn hoofd dat ik dit boek gekocht had.
De taal die gebruikt wordt is vulgair en zeer platvloers afgewisseld met academische woorden maar die vallen met dat asociale taalgebruik in het niets.
Bewerend dat de ouders ongeschoolde mensen zijn moet ik toch zeggen dat de moeder in enkele zinnen woorden gebruikt die een academicus met moeite kan uitspreken.
Los daarvan: het boek heeft zinnen die zo lang zijn dat je er gewoon de weg in kwijtraakt maar ook bij lale was dat het geval: er staan héél wat schrijf- en grammaticafouten in! Zinnen die gewoon niet kloppen.
Het boek staat recht van de tegenstrijdigheden.

Los daarvan is het verhaal inhoudelijk niks interessant. Ja, ze schrijft over strenge ouders, over de Turkse cultuur maar dit zijn allemaal zaken die we allemaal kennen: niks nieuws onder de zon dus.

Waarom deze schrijfster zo opgehemeld is snap ik totaal niet. Zoals ik aangaf: ik heb spijt van de aankoop én raad het boek dan ook NIEMAND aan.

Meer recensies van ImaA