Houd een doosje tissues bij de hand !
Een paar dagen geleden had ik dit prachtige boek van @books_byluce binnen gekregen.
Gesigneerd, en ook nog eens met een mooie art print!
Ik was dezelfde dag nog in het boek begonnen, aangezien ik al een aantal goede recensies tegen was gekomen en erg nieuwsgierig was geworden.
Hier komt een erg serieuze recensie, want wauw, dit boek heeft me flink geraakt.
Als ik dit boek in 1 woord moest omschrijven?; Emotioneel.
Wat een prachtig, emotioneel boek is dit.
Het is rauw, het is eerlijk en hoe het in het echte leven er ook aan toe kan gaan wanneer je je in deze situatie bevind.
Dat vond ik zo mooi aan dit boek.
Er word niks achtergehouden, niks word mooier gemaakt dan dat het is en het is gewoonweg de keiharde waarheid.
De emoties die in het boek gestoken zijn stromen eruit, dat ik ze zelf gewoon voelde en af en toe echt eens even flink moest huilen.
Maar wat ik vooral voelde was de liefde die erin gestoken werd, en dat vond ik nog het mooiste van allemaal.
Heel mooi hoe we ook het verleden van Michelle volgen, maar ook later in 2016, en haar dochter Loes.
Zo is het verweven tot een prachtig verhaal.
Nou moet ik er wel even bij zeggen dat als je het moeilijk vind om over de ziekte kanker te lezen, of dat soort onderwerpen te dichtbij komen, ik hier even goed rekening mee zou houden.
Hier draait het boek wel om namelijk.
Mijn complimenten @books_byluce , je hebt een prachtig debuut neergezet.
Gesigneerd, en ook nog eens met een mooie art print!
Als ik dit boek in 1 woord moest omschrijven?; Emotioneel.
Wat een prachtig, emotioneel boek is dit.
Dat vond ik zo mooi aan dit boek.
Zo is het verweven tot een prachtig verhaal.
Hier draait het boek wel om namelijk.
Mijn complimenten @books_byluce , je hebt een prachtig debuut neergezet.