Een nieuwe favoriet !

Imre B. 10 april 2021
Oke, houd je even vast want ik moet echt even mijn feelings kwijt over dit boek want mijn hemel wat een emotionele rollercoaster was dit !

Een poosje geleden had ik dus een pre-order geplaatst van Unsinkable. Ik wist al dat ik het een geweldig boek zou gaan vinden, omdat dit over een van de bekendste complottheorieën gaat van de Titanic. Als de complottheorie gekkie die ik ben, en mijn eerdere obsessie met (specifiek ook) de Titanic theorieën, werd ik gelijk razend enthousiast toen ik zag dat @lottesbooks hier een boek over aan het schrijven was. En man dit boek stelde me zeker niet teleur !!
Wat een meeslepend, emotioneel, geweldig verhaal was dit. Had gelijk een klik met de hoofdpersonage, en vond de andere personages ook heel tof. Lotte heeft een fijne schrijfstijl waardoor ik direct in het verhaal gezogen werd! Uiteindelijk weten we allemaal wel hoe het verhaal van de Titanic afloopt, maar de spanningsboog in het boek blijft echt ontzettend goed en heeft je echt in zijn greep. Wanneer ramt het schip tegen de ijsberg aan? Wat is er überhaupt allemaal gaande op het schip? Wat gaat er nog meer allemaal gebeuren? Hierdoor wil je echt door en door blijven lezen en daardoor had ik het boek ook in één avondje uit. Ongeveer de laatste 50 pagina’s heb ik zitten janken, en dat heb ik niet zo heel snel bij boeken .

Nog niet begonnen in Unsinkable? Bereid je voor op een zeer verslavende read, en houd een doosje tissues bij de hand. Trust me, die ga je nodig hebben.
Zeker een nieuwe favoriet, erg origineel en eentje die ik absoluut nog een keer wil lezen.

Meer recensies van Imre B.