Perfecte begin van een serie
Boek:
Feyre wordt, na het doden van een elfidenwolf, opgeëist te leven in een magisch land, gekend van de legenden. Ze ontdekt een land vol gruwelijkheden en dodelijke wezens, maar stilaan ook de waarde ervan samen met nieuwe vriendschappen en liefde. Helaas om dan te ontdekken dat er een eeuwenoude magie/vloek heersende is die blijkbaar zijn alleen kan opheffen.
Mening:
Mijn eerste SJM boek. Ik moest weten waarom ik ze overal tegekom en waarom zovelen het erover hebben. En ik ben blij!
Dit boek liet me op een rustige manier kennis maken met Feyre en de wereld van Tamlin. Om mij dan volledig op te slorpen en erin mee te nemen. Hoe verder in het boek, hoe beter het werd. Geen al te verrassend einde, en toch deels weer wel. Tamlin, ik begrijp de liefde..maar ja..mijn nieuwsgierigheid werd geprikkeld door Rhysand, de badboy met dan toch het gouden hartje?
In ieder geval, die laatste paragraaf met hem op het einde van het boek is genoeg om deel 2 onmiddellijk te beginnen. Nog nooit zo blij geweest dat ik dit al ben gaan aanschaffen!
Ready for more!!
Mening: