Blogtour
Toen ik gevraagd werd om mee te doen met de blogtour ((7-2022), kon ik niet anders dan ja zeggen. De cover alleen al maakte me erg nieuwsgierig #coverlove Zo mooi.
Het verhaal gaat over een jonge heks die een ogenschijnlijk redelijk normaal leven leidt in Santa Monica. Een typisch meisje en populair highschool cheerleader. Populair en natuurlijk met een leuk vriendje. Uiteraard buiten het feit dat ze een heks is en ze dit niemand vertelt, lijkt ze geheel normaal.
Het boek is een typisch young adult boek wat gaat over het tienerleven. Later komen er wel steeds meer fantasie aspecten in het boek naar voren. Wat ik persoonlijk erg leuk vond om te lezen.
Het is een beeldende spannende en mysterieuze schrijfstijl. Erg aangenaam om te lezen. En ik denk dat het zeker tot de verbeelding zal spreken bij pubers en ya.
Ik ben in ieder geval zeer benieuwd geworden naar hoe verder zal gaan met Aliana en Michael en hoop dus meer van ze te mogen lezen. Heerlijk!
Een boek over vriendschap vertrouwen en in jezelf geloven.
4 sterren
Bedankt voor het #recensieexemplaar #leesexemplaar @uitgeverijphoenixbooks #phoenixbooks