Spannend en super interessant
Wat een ontzettend leuk, interessant, leerzaam en vooral spannend boek. Als kleine jongen heeft hij veel gereist en toen al hield hij bij in welk land hij was geweest. Op een dag besluit hij alle landen van de wereld te willen zien wat in sommige landen bijna onmogelijk leek. Van al die verhalen heeft hij de 16 mooiste en spannendste maar ook verwonderlijkste momenten opgeschreven. Zijn manier van schrijven is zo prettig meteen neemt hij je mee in het verhaal waar ik regelmatig op puntje van mijn stoel zat. Kon niet ophouden met lezen. Omdat het 16verhalen zijn kan je na hoofdstuk even het boek wegleggen waarna ik er nog uren over nadacht. Hoe verknipt sommige mensen en landen zijn maar ook hoe bijzonder zijn momenten zijn geweest. Je krijgt ook een heel mooi beeld van hoe dingen kunnen lopen en hoeveel geluk hij heeft gehad.
Dit is echt een aanrader 1 van de beste reisverhalen boek die ik ooit gelezen heb.