Wat.een.boek
Wat.een.boek.
Wat heb ik genoten van dit boek. Je volgt hierin Aly en Josh. Het is dus een dubbele pov, wat ik heel fijn vind. Ik kan hierdoor echt helemaal met de emoties en gevoelens mee gaan. Waardoor ik echt vast geplakt zat aan dit boek. Ik heb hem zowel via @bookbeat.nl geluisterd als gelezen.
Smut, touch her/him and you , klein beetje stalking. Het komt er allemaal in voor.
Aly werkt als een verpleegster op de eerste hulp en volgt " the faceless man" op sociale media. Hij is haar donkerste fantasie. In een dronken bui stuurt ze hem een DM. En dat heeft gevolgen..
Josh is een hacker en heeft een social media account waar hij thirst traps op zet. Hij krijgt genoeg berichten per dag maar 1 volger wekt zijn interesse.
Tijdens 1 van Aly haar diensten moet ze iemand helpen die haar wereld letterlijk op zijn kop zet.