Ontzettend vermakelijk!
Omdat ik deel 2 van De Roedel-serie mag recenseren voor @loftpublishing, dook ik eerst in deel 1. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb!
In dit eerste deel maken Mara, Kiki, Bonnie, Isabel en Roxanne hun droom waar: samen met camper Barb op roadtrip naar Italië. Maar zoals dat gaat met spontane plannen, loopt niet alles volgens schema… motorpech, onverwachte ontmoetingen en de nodige chaos maken de reis onvergetelijk. En dat alles met een flinke dosis humor en romantiek.
Ik vond dit boek echt ontzettend vermakelijk. De schrijfstijl van Joëlla is vlot en luchtig, waardoor je er zo doorheen vliegt. De humor en de hechte band tussen de meiden maakten dat ik soms het gevoel had er gewoon bij te zijn, alsof ik zelf in die roze bus zat in plaats van op de bank met een dekentje. Wat ik ook fijn vond, is dat je vooral Mara beter leert kennen in dit deel, maar toch al nieuwsgierig wordt naar de andere meiden. Je voelt dat er nog veel meer in het verschiet ligt!
Het boek is ideaal als je op zoek bent naar een feelgood vol zomerse vibes, vriendschap en een vleugje romantiek. Ik heb genoten en geef dit eerste deel dan ook 4 van de 5 sterren. En nu? Zo snel mogelijk door naar deel 2, want ik wil meer van De Roedel! Binnenkort dus ook een recensie van deel 2 van deze serie te vinden op Hebban!