Voelt als een vakantie naar Parijs
Kreeg het boek cadeau van mijn zusje, die had het online gezien. Ze weet dat ik enorm houd van Parijs, dus dit was een mooi cadeau.
Ik vond dit boek echt verrassend leuk en gelaagd. Ben eigenlijk geen enorme kenner/fan van feelgood, maar in dit boek kon ik helemaal opgaan. Het hoofdpersonage is een beetje apart, maar hierdoor is het verhaal heel lekker om bij weg te dromen. Ook zit er veel humor in het boek en voelt het eigenlijk als een citytrip naar Parijs, door alle mooie locaties en het lekkere eten die zo goed beschreven worden. Dit boek is echt genieten. Een lach en een traan! En met voldaan gevoel het boek weer dichtslaan.