Interessant en origineel onderwerp, aanrader!
Het is een interessant onderwerp voor een boek en de hoek waaruit het belicht wordt eveneens. Ik kan me goed inleven in de positie en rol, maar ook de handelswijze van Christine.
Mooi ook dat ze er na 5 jaren voor heeft gekozen om toch haar rol op te eisen. Want inderdaad, geen boterbriefje, maar wel een half leven samen. Met alle ups en downs die daarbij horen. Een hechte en eerlijke relatie, waarom zou je daar niet trots op mogen zijn? En rouwen is universeel. Het is rauw en rommelig en dat heeft ze goed weergegeven. Het boek lees je in een ruk uit. Echt weer eens iets anders dan anders! Origineel!