prachtig boek: veel te lang mee gewacht

Joseph Roelands 27 januari 2026 Auteur
Hoewel dit mij van verschillende kanten al veelvuldig werd aangeraden, kwam het maar steeds niet bovenop mijn TBR-lijst te liggen. En dat terwijl (hoewel haar stijl volledig anders is dan die van mezelf) een aantal van haar thema's, die ze in haar verhaal verwerkt, mij toch heel erg zouden moeten aanspreken.

En dat doen ze dus ook, en hoe! 'Op weg naar de gouden zon' is een prachtig boek over spiritualiteit en zelfontwikkeling. Een zoektocht, met een vleugje mystiek die een spiegel voor je zou kunnen zijn en je zal aanzetten tot zelfreflectie.
Voor Raja, de hoofdpersoon, komt deze 'spiegel' op het goede moment, na een zeer zware periode in haar leven. Maar ook zonder deze ervaringen is haar pad zeer herkenbaar en zullen lezers en lezeressen veel van zichzelf erin herkennen.

Een welverdiende 5 sterren ... EN een boek dat ik zeker nog eens ga lezen (en dat komt maar bij heel weinig boeken voor!).

Meer recensies van Joseph Roelands

Eén wens. Twee levens. Een onvergetelijke vriendschap. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.