Pfff. Heftig zeg
Ruud is een jongen van 18 jaar.
Waarvan zijn ouders denken een "normale" puber. De ene dag vrolijk en op gewekt. De andere dag down.
Het gezin bestaat uit 5pers. Moeder Regien, vader Leo, broer Lars, Ruud en als laatste Niek.
Ruud heeft veel sombere gedachten waardoor hij op valentijndag 2018 een einde maakt aan zijn leven. Hij heeft dit wel overwogen. Gezorgd dat zijn ouders hem niet zouden vinden maar wel signalen achter gelaten waardoor andere wisten dat er iets erg ging gebeuren.
Na het overlijden begint de zoektocht naar de gedachten van Ruud. Hij heeft een afscheidsbrief achter gelaten met de zin, blijf praten. Dit wat juist Ruud niet gedaan heeft.
Moest even in het boek komen. Zo'n 4 blz. Dit omdat er geciteerde stukken in staan tussen geschreven tekst. Daarna in 1 ruk uitgelezen. Er staat op de voorkant van het boek dat het een roman is. Dat geeft mij wel verwarring. Het is waargebeurd. Helaas. Respect voor de ouders, familie en vrienden dat ze met Hélène hebben willen praten over Ruud. De moeder wilde graag over het tragisch ongeval een boek. En Helene was daar de perfecte persoon voor. Een collega van moeder. De iris op de kaft is van moeder Regien.
Denkt u aan zelfmoord?
Neem contact op met