Advertentie
9789492719171V

Duivelsgedruis

3
Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 10 Favoriet 1 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0

Een psychologische thriller die diep graaft in de karakters van diverse personages die gedetailleerd en intelligent zijn uitgewerkt. Dát, in combinatie met de toenemende spanningsboog, maken Duivelsgedruis interessant voor een breed lezerspubliek. Hanneke Tinor-Centi van HT-C Communicatie en Marketing Bente van der Waal verbreekt alle banden met haar ‘familie’. Ze laat alles achter zich en bouwt op Sturm een nieuw leven op. Ze gaat werken in het buurtteam Sturmzorg. Haar collega’s hebben grote moeite met het complexe en afstandelijke karakter van hun nieuwe collega. Bente wordt geteisterd door een kwelgeest, haar alter duivel keert steeds terug. ‘Duivelskind, ik neem je mee……’ De oude strandjutter Tjeerd Sjoerts maakt onderdeel uit van haar verleden, dat weet ze zeker! Bente wil een verklaring, ze wil de kern van haar waanzin onder ogen zien. Haar surrogaat zus Angelique doet verwoede pogingen het contact met Bente te herstellen, maar Bente wil daar niets van weten. Dán neemt Angelique rigoureuze maatregelen…. Hélène Wagener hanteert een vloeiende, toegankelijke schrijfstijl en verstaat de kunst met die schrijfstijl mee te gaan in de golvende bewegingen van haar verhaal. De wijze waarop zij telkens een van haar personages centraal stelt in een hoofdstuk, maakt dat de lezer hen beter leert kennen. Duivelsgedruis is haar derde thriller.

Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
202
Uitgeverij
Uitgeverij Keytree
Laatste editie
28 februari 2020
ISBN
9789492719171
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Boekrecensie "Duivelsgedruis"

door: Feetje1001 1 like
Proefdruk februari 2020 Bente van der Waal laat haar adoptiefamilie achter en gaat op het eiland Sturm wonen. Bente werkt in het buurtteam Sturmzorg, is op zoek naar haar roots en probeert haar persoonlijkheidsstoornis onder controle te houden. Langzaamaan kom je in “Duivelsgedruis” meer te...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook