Geweldig boek. Voor iedereen, niet alleen voor kinderen.

KikiScheepens 01 juli 2023
Ik heb het ontstaan van het boek van begin af aan meegemaakt en gevolgd via de socials van Nina. (Dat komt onder andere omdat ik Nina heb geïnterviewd in één van mijn podcasts. We zijn altijd in contact met elkaar gebleven. Ik heb daarom haar boek voor volwassenen eerst gelezen en ik vind het fantastisch hoe, maar vooral dat dit boek tot stand is gekomen. Ik vind het indrukwekkend hoe een boek door middel van tekeningen, de persoonlijke input van Nina in een graphic novel is weergegeven. Met als doel om zoveel mogelijk kinderen en hun omgeving te waarschuwen voor PCF. Dit boek verdient een prijs, meerdere zelfs wat mij betreft.

Meer recensies van KikiScheepens

In 1938 vluchten de Freuds van Wenen naar Londen, waar Anna Freud weeshuizen opricht en op zoek gaat naar erkenning en hechte vriendschappen.

De jonge, verloren Ambre komt na een mislukte zelfmoordpoging in een hotel in de bergen terecht, waar ze zichzelf en het leven opnieuw leert te ontdekken.